Fruske Terme-Prve terme u Srbiji!
Fruske Terme

Ukoliko imate pitanje u vezi smeštaja, bezena ili wellness i spa centra, pošaljite nam Vaš upit.

Pošaljite nam upit

Fruške Residence

Oaza mira

Birajte ono najbolje

Kondo naselje – Fruške Residence

Smeštaj u prostranim i komfornim apartmanima, koji uključuje i potpuni užitak u wellness i spa iskustvu koji pruža Hotel Movenpick Fruške Terme

Kondominijum Fruške Residence se nalazi u okviru Resorta Movenpick Fruške Terme i raspolaže sa 45 moderno opremljena apartmana različitih kvadratura od 34 do 63 kvadrata. Svi apartmani su kategorije 4*. Idealni za višečlane porodice, ali i sve ljubitelje apartmanskog smeštaja.

Ušuškani u netaknutu oazu mira, bez buke, apartmani su smešteni u zgradi Gorocvet, raspolažu sopstvenom garažom i nalaze se na samo 200m od Hotela Movenpick Fruške Terme. Svi apartmani raspolažu sa prostranim terasama sa kojih se prostire pogled ka divnoj prirodi Fruške gore.

Svi gosti koji odaberu da borave u apartmanima Fruške Residence mogu da uživaju besplatno u Wellness & Spa centru Hotela Movenpick Fruške Terme koji obuhvata: vodeni svet od preko 10.000 m2 koji se sastoji od 8 zatvorenih i otvorenih bazena sa temperaturom termomineralne vode od 29°C - 33°C. Tu je i Svet sauna, sa čak 12 vrsta sadržaja, sauna i parnih kupatila, soba za opuštanje i soba sa vodenim krevetima. Pored toga svi gosti tokom letnjih meseci imaju pristup i Termalnoj Rivijeri, kompleksu water fun sadržaja koji se prostire na dodatnih 10.000m2 sa tri otvorena bazena, toboganima, splash zonom i barovima.

Pored svih sadržaja Resorta Fruške Terme, u okviru kondominijuma Fruške Residence gostima je na raspolaganju i novi restoran Piazza koji će predivnim ambijentom i ukusnim italijanskim menijem doprineti potpunom ugođaju. U neposrednoj blizini se nalazi i Etno restoran Vrdnička kula za ljubitelje srpskih specijaliteta i muzike.

Fruske Residence Fruske Residence Fruske Residence Fruske Residence Fruske Residence Fruske Residence Fruske Residence Fruske Residence Fruske Residence Fruske Residence Fruske Residence Fruske Residence