Fruske Terme-Prve terme u Srbiji!
Fruske Terme

Ukoliko imate pitanje u vezi smeštaja, bezena ili wellness i spa centra, pošaljite nam Vaš upit.

Pošaljite nam upit

Fruske Terme, Wellness i spa

Tretmani lica

Tretmani lica imaju za ulogu da hidriraju kožu, vrše mikrocirkulaciju što u suštini utiče na stvaranje fibroblasta koji utiču na proizvodnju kolagena i elastina koji daju čvrstinu i elastičnost kože. Tretman lica efikasno stimuliše ćelijsku regeneraciju, naročito tamo gde je veoma osetljiva koža u regionu oko očiju i usta, vraća turgor i podstiče funkcije epiderma, usporavajući opuštanje kože i ublažavajući znake starenja. Prema tipu kože zavisi i sam izbor kao i način izvođenja tretmana.

Cenovnik usluga
Fruske Terme, Wellness i spa

Tretmani tela

Potrebno je s' vremena na vreme priuštiti sebi beg od svakodnevnice uz masažu koja zadovoljava vaše potrebe. Svi naši fizioterapeuti su visoko kvalifikovani za različite vrste masaža, tako da vam možemo garantovati najbolje od svake izabrane masaže. Masaža vam pomaže da živite zdravije što uključuje: bolju cirkulaciju, smanjenje krvnog pritiska, oslobađanje od stresa i napetosti, ojačavanje imunološkog sistema, poboljšavanje spavanja, poboljšavanje fleksibilnosti i uklanjanje bola u određenim regijama.

Cenovnik usluga
Fruske Terme, Wellness i spa

Masaže

Masaža nije luksuz već je najstariji način iscelenja koji dovodi u stanje harmonije dušu i telo. Ona je važna karika u kulturi zdravog života. Masaža nije samo očaravajuća relaksacija, ona je takođe preventivna metoda protiv nakupljanja stresa i za olakšavanje emotivne i fizičke napetosti. Zato vašem telu priuštite potpuno opuštanje uz prijatnu muziku i mirise esencijalnih ulja i spretne ruke terapeuta.

Cenovnik usluga
Fruske Terme, Wellness i spa

Rituali za telo

Kraljevski spa ritual. Ritual je baziran na pilingu od srži kokosa, masaži i kremi od zlata. Pored jedinstvenog doživljaja uživanja, rezultat je koža koja je neverovatno meka i nežna, sa zlatnim sjajem. Mirisne note, arome i teksture ostaviće bez daha.

Cenovnik usluga
Fruske Terme, Wellness i spa

Masaže-Fruske Terme

Masaža tela pindama i Premier rakijom (Kajsija), kombinacijom pažljivo odabranih lekovitih bilja sa Fruške gore pakovanih u masažne jastučice i pojačavanje njihove arome rakijom od kajsije dobija se regenerišuće i umirujuće dejstvo na naš organizam. Benefiti ove masaže su zagrevanje tela, detoksikacija, mišićna relaksacija.

Piling tela sa Premier likerom od maline, jedinstvenog mirisa i teksture ovaj nežni piling na bazi koštica maline otklanja mrtve ćelije sa površine kože. Dodatak likera upotpuniće doživljaj uživanja tokom masaže sa pilingom i rezultiraće kožom koja je zdrava, nahranjena i hidrirana.

Masaža tela Premier pivom, doživite jedinstveno iskustvo masaže pivom! Masaža bogata vitaminima B grupe, magnezijumom, kalijumom, gvožđem I cinkom, deluje na telo umirujuće i opuštajuće, a koža je nahranjena i hidrirana.

Cenovnik usluga